De Werkbank

De Werkbank van Sandra is mijn atelier waar je creatieve workshops kunt volgen.

 

De Werkbank van Sandra is mijn creatief atelier. https://www.dewerkbankvansandra.nl/

 

Schoonhoven, onderdeel van de Gemeente Krimpenerwaard, is een leuke kleine stad met een mooi authentiek centrum. De Werkbank ligt in het centrum, winkels en horeca zijn om de hoek op loopafstand. In Schoonhoven is het Zilvermuseum en zijn veel zilver- en goudsmeden gevestigd. En er zijn verschillende leuke en unieke winkels met een gevarieerd aanbod. Met een hotel, verschillende B & B’s, een camping, een jachthaven en verschillende evenementen is Schoonhoven ook een prima plek voor een paar dagen weg.

Zoek je in Schoonhoven een locatie voor een groot evenement? In het centrum zijn meerdere mooie locaties die bij elkaar heel geschikt zijn voor de organisatie van grotere evenementen. Ik hoor je ideeën graag.

 

 

Creatieve workshops in Schoonhoven.

 

4 gedachten over “De Werkbank

  1. Hoi!
    Sinds 2015 ben ik voor mezelf begonnen met een pop up winkel in Vianen daarna een winkel in Ijsselstein begonnen voor een paar jaar nu sinds een tijdje online verder gegaan met mijn webshop en workshops.
    Ben al tijden opzoek naar een platform en ruimte om mijn workshops te kunnen geven!
    Ben zeer geïnteresseerd in wat jullie allemaal doen.
    Een aantal van de workshops die gegeven worden bij jullie lijken op wat ik ook doe maar er zijn zeker ook workshops die er bij jullie nog niet zijn bijvoorbeeld: wandkleedje weven , macramé, en schelpen workshops etc. Misschien kan ik een aanvulling geven in jullie programma?
    Graag zou ik in kontakt komen met jullie.
    Vriendelijke groetjes Ursela ~ URSee creations

    Like

Plaats een reactie