Flow Craft Date

creatief met papier

Er is weer een Flow Craft Date ingepland. Een avond zelf lekker fröbelen met papier uit de Flow en andere tijdschriften. Wat je doet maakt niet uit. Tientallen tijdschriften en specials zijn aanwezig en jij mag er in knippen (ok scheuren mag ook)! Werk in je journal, maak notitieboekjes, mooie wenskaarten, collages, mixed media werk, origami, etc.

Flow and Slow Craft Date

Flow Craft Date. Een avond zelf lekker fröbelen met papier uit de Flow en andere tijdschriften. Wat je doet maakt niet uit. Tientallen tijdschriften en specials zijn aanwezig en jij mag er in knippen (ok scheuren mag ook)! Werk in je journal, maak notitieboekjes, mooie wenskaarten, collages, mixed media werk, origami, etc.

Slow Craft Date. Je kunt ook aanschuiven om iets anders te doen. Je brengt je eigen materiaal mee, om te haken, breien, tekenen, borduren, schilderen, het maakt niet uit!

Fröbel, Maak en Creëer!

In De Werkbank in Schoonhoven van 19.30 – 22.00 uur. Bijdrage is 5 euro (ter plekke contant te voldoen) incl. koffie of thee met wat lekkers. Zie de agenda voor de data.


Vooraf reserveren is noodzakelijk, stuur mij daarvoor een berichtje of mailtje. Je plekje is gereserveerd als je van mij een bevestiging hebt gekregen.

Er zijn maximaal 8 stoelen beschikbaar, iedereen heeft een eigen werkplek.  

Het is geen workshop, we inspireren elkaar. Alle tijdschriften zijn vrij te gebruiken. Breng verder je eigen materiaal mee, zoals een journal, schaar, lijm etc.

Plaats een reactie