Vrij Creatief

Doe wat jij leuk vindt!

Vrij Creatief

Je komt een avond naar De Werkbank en werkt aan je eigen project. Jij bedenkt het en brengt zelf de materialen mee die je nodig hebt.

Een gezellige avond speciaal voor jou om te doen wat je fijn vindt. Je wordt geinsprireeerd door de anderen en bent lekker creatief bezig.

Weet je nog niet wat of hoe je moet beginnen? Kom dan om inspiratie op te doen en maak eventueel gebruik van de materialen die in De Werkbank aanwezig zijn (tegen kleine vergoeding)

woensdagavond 25 april 2018 (zie agenda voor andere ingeplande avonden)
vanaf 19.30 uur – einde ca. 22.00 uur.
kosten € 5,- per persoon inclusief koffie of thee

De zesde keer dat je komt is gratis!

Laat het even weten als je ook komt via dewerkbank.schoonhoven@gmail.com of via het Facebookevenement, dan weet ik op hoeveel creativiteit ik kan rekenen 😉

 

 

 

Kom een avond naar De Werkbank en werk aan je eigen project! Misschien heb je nog een DIY (doe-het-zelf) pakket in de kast liggen of nog één of twee dingen die bijna af zijn …  ? Ga aan de slag met art-journaling, tekenen, haken, macramé, collages maken, schilderen, origami, scrapbooken, sieraden maken, boetseren, breien, doodelen etc. Jij bedenkt het en neemt zelf de materialen mee die je nodig hebt.

Een avond speciaal voor jou om te doen wat je fijn vindt. Je wordt geïnspireerd door de anderen en je bent lekker creatief bezig.

Weet je nog niet wat of hoe je moet beginnen? Kom dan om inspiratie op te doen en maak eventueel gebruik van de materialen en ideeën die in De Werkbank aanwezig zijn (tegen kleine vergoeding).

de-werkbank-schoonhoven-vrij-creatief

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s