Collages maken

Doe je mee?

Collages maken is erg leuk om te doen. Je creëert een eigen beeld met bestaand materiaal. Dat kan een collage op papier zijn maar ook op een canvas doek.

Je maakt je een eigen werk in de sfeer en kleur die jij leuk vind. Het kan een moodboard zijn ter inspiratie met dingen die je aanspreken, maar ook een meer creatief werk dat je als een kunstwerkje aan de muur hangt.

Uit verschillende tijdschriften verzamel je materiaal. Je gebruikt de kant en klare afbeeldingen die door samenvoegen weer iets nieuws vormen. Ook kun je uit bestaand materiaal figuren knippen om te gebruiken.

In De Werkbank ligt een schat aan tijdschriften die je kunt gebruiken voor je collage. Er zijn woontijdschriften, modebladen, de flow en verschillende natuurtijdschriften. Daarnaast is er allerlei decoratief papier aanwezig en natuurlijk scharen en lijm.

Meedoen aan een ingeplande Collage maken avond kost 12,50 euro per persoon, gebruik acrylverf en canvasdoek is 5 euro extra. Natuurlijk inclusief koffie of thee met iets lekkers.

zie de agenda voor ingeplande workshops
tijd 19.30 – ca. 22.00 uur
de avond gaat door bij minimaal 4 personen.
deelname is € 12,50 inclusief alle papiermaterialen, gebruik canvasdoek en acrylverf voor € 5,- extra.

Een plaatsje reserveren kan via dewerkbank.schoonhoven@gmail.com 

De uitgebreide workshop Collages maken is ook leuk voor een besloten groep, een vriendinnen uitje, vrijgezellenfeestje, teamuitje, etc. Je kunt bijvoorbeeld met een thema werken of juist intuïtief een werk opbouwen. Bel Sandra voor ideeën en overleg via 06-38235980.

Een reactie op “Collages maken

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s