Creative Journaling

Gebruik Bullet Journal

Werken met een Bullet Journal? Wat zijn de mogelijkheden en hoe kun je zo’n creatief journal gebruiken, je leert het in deze workshop Creative Journaling van Studio SuZ.

In deze workshop leer je om al jouw plannen creatief te verzamelen in een boekje (Bullet Journal). Denk aan afspraken, to-do-lijstjes, trackers en overzichtjes. Ook kan je je reisplannen, dagboek, boekenlijsten of je financiën bijhouden in een Bullet journal. Je doet dit op een creatieve manier met kaders, lettertypes, illustraties etc… Zo is het leuk en nuttig om te doen en hoe fijn is het om gewoon weer eens een pen vast te houden in plaats van alles in je telefoon te zetten.

woensdag 14 maart 2018 tijd 19.30 – ca. 21.30 uur
kosten € 37,50 materiaal inbegrepen, een startersset krijg je na afloop mee naar huis, natuurlijk is er koffie of thee met wat lekkers.

De workshop duurt ca. 2 uur. Je krijgt leuke tips & tricks voor het maken van jouw eigen creatief bullet journal. Studio SuZ zorgt voor al het materiaal en voor papier om te gebruiken om te oefenen. Zorg zelf voor een eigen Bullet Journal. heb je dit nog niet dan hebben wij bullet papier om op te werken.

opgeven via Studio Suz

www.studiosuz.nl

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s