Serious Lettering

Actie voor 3fm Serious Request!update:  Serious Lettering Schoonhoven * geannuleerd *

⚠️  Lieve mensen, door samenloop van omstandigheden kan de Serious Lettering in De Werkbank vrijdagmiddag niet doorgaan. Jammer maar voor de Serious Unicorn Lettering zijn twee mooie alternatieven:
▷ doe een donatie van 10 euro of meer en je ontvangt zo’n geweldig Serious Unicorn Lettering DIY pakket  Pakketjes kunnen eventueel in Schoonhoven worden opgehaald. Neem eerst even contact op met Studio Suikerzoet. Kijk ook naar het mooie filmpje dat Martine net heeft geplaatst op haar pagina over die mooi doe-het-lekker-zelf-eenhoorn-glitter-pakket 🌈

zaterdag 23 december in Gorinchem is Martine in de Bibliotheek voor mini workshops Unicorn Lettering.

25626978_1730223997051957_3412652624915186295_o

 

 

 

Volgende week is de actie van 3FM Serious Request. Je hebt vast gezien dat dit jaar ca 20 Handlettering Creatives de handen ineen hebben geslagen voor een gezamenlijke actie: Serious Lettering. Een groep letteraars is op 22 en 23 december aanwezig in Apeldoorn om hun mooiste letters te tekenen voor jou, er is een geweldige loterij waar je prachtige handlettermaterialen kunt winnen en er zijn lokale acties.

Op vrijdag 22 december is Serious Lettering in De Werkbank!

Martine van Studio Suikerzoet en Mirjam van Handletters.nl komen ’s middags mini workshops geven voor jong en oud! Voor 5 euro, meer mag natuurlijk ook, doe je al mee. De opbrengst is natuurlijk voor Serious Request. Dus kom op vrijdag 22 december tussen 14.00 en 17.00 uur naar Kerkstraat 2 in Schoonhoven voor een mini workshop en draag je steentje bij.

Lees meer over Serious Lettering en de Prijzenpot

 

 

– 3FM SERIOUS REQUEST –
In de week voor Kerstmis haalt NPO 3FM samen met heel Nederland geld op om ouders en kinderen te herenigen. Wereldwijd zijn meer dan vier miljoen familieleden elkaar kwijt door een ramp of conflict.

In conflictgebieden, zoals in Nigeria en de Democratische Republiek Congo, maar ook na natuurrampen, zoals in Nepal, leven miljoenen kinderen noodgedwongen gescheiden van hun ouders, broers of zussen. Met de opbrengst van 3FM Serious Request sporen Rode Kruis-hulpverleners vermiste kinderen op, herstellen ze het contact met hun familie en brengen ze hen weer thuis.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s