Kerstkrans maken

Minimalistische krans

De kerst komt er weer aan! Het is tijd om je huis gezellig te maken en het is zo fijn om even lekker creatief met je handen bezig te zijn, te ontspannen en even uit je hoofd te komen in deze drukke tijd van het jaar.

Dit jaar zie je veel Scandinavisch geïnspireerde kerstdecoraties, een minimalistische, pure en botanische kerstsfeer. In deze stijl is deze kerstworkshop: we gaan een kerstkrans maken!
Er is voor ieder wat wils: je kan een volle botanische krans maken of een meer minimalistische en/of asymmetrische krans. Dit is een workshop voor iedereen die, zonder ingewikkelde technieken, gewoon iets moois wil maken voor Kerst en even gezellig(en creatief) bezig wil zijn. Resultaat: een mooie eigentijdse en unieke zelfgemaakte krans!

De workshop is uiteraard inclusief alle benodigdheden:
-een zwarte metalen basis ring met leren label gemaakt door Studio Hart-ed (keuze uit twee maten)
-alle benodigde materialen; verschillende soorten kerstgroen dat mooi indroogt zodat het langere tijd mooi blijft, lichtjes, extra decoraties als ballen, sterren, etc, binddraad, echt alles wat je nodig hebt.

Mocht je een speciaal of bijzonder item (of decoraties in een specifieke kleur) willen verwerken in je kerstkrans neem dit dan mee!

Donderdag 14 december 2017
tijd 20.00 – ca. 22.00 uur
kosten € 35,00 inclusief een mooie basis ring, alle benodigde materialen, gebruik van gereedschappen en koffie of thee met lekkers.

We gebruiken een mooie metalen zwarte basis ring met leren hanger die je ook na de kerst kan hergebruiken met andere decoraties. Mocht je meerdere kransen willen maken kan dat natuurlijk ook, er zijn die avond extra ringen bij te kopen die je dan ter plekke kan decoreren met de beschikbare materialen of mee kan nemen voor thuis!

Natuurlijk ook leuk om samen met een vriend/vriendin, collega, familie of je buren te doen, stuur deze info dus gerust door!
Er is plek voor maximaal 10 mensen.

Een plaatsje reserveren kan via dewerkbank.schoonhoven@gmail.com

Deze workshop wordt gegeven door Janneke van de Haterd van Studio Hart-ed. Janneke houdt van mooie dingen en maakt die ook vaak zelf. Ze is styliste, geeft interieuradvies en is trendwatcher & marketing consultant.

Instagram https://www.instagram.com/studioharted/

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s