Win een workshop

Winactie

⭐️ superleuke winactie ⭐️

➼ Zie jij ergens originele en eigentijdse activiteiten of workshops die je graag eens wilt volgen in Schoonhoven? Stuur de info daarover naar mij. Past die workshop bij De Werkbank en lukt het om die in te plannen of uit te voeren dan mag jij gratis deelnemen aan die workshop!

 Er worden veel beurzen en markten georganiseerd en er vinden leuke events plaats in musea en andere culturele plekken. De kans om nieuwe dingen te ontdekken en inspiratie op te doen. Maar helaas kan ik niet al die leuke evenementen af en daarom vraag ik jullie om mij te helpen!

💃🏾 Dus kom maar op met je ideeën, foto’s en info met contactgegevens. Laat hieronder een reactie achter en stuur mij een mail via dewerkbank.schoonhoven@gmail.com en misschien win jij je favoriete workshop wel!

De Werkbank, creatief met en door elkaar!

* De actie geldt voor nieuwe workshops door nieuwe aanbieders waar ik nog geen contact mee heb. Past de workshop bij De Werkbank dan probeer ik een datum in te plannen. Is er voldoende belangstelling en gaat de workshop door dan maakt de aangever van de workshop kans op gratis deelname met een maximum waarde van 40 euro.

Workshops die al staan ingepland of al eerder in De Werkbank waren kun je natuurlijk wel (extra) aanvragen maar vallen buiten deze winactie.

De actie geldt sowieso tot eind januari 2018.

 

22549499_492187831151538_4056897615226914054_n

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s