Workshop Ukelele spelen

Door Uked!

uked logo

“We’re here to get you Uked!”
Zo leuk om jullie te kunnen melden dat Uked.nl naar Schoonhoven komt. In deze workshop leert iedereen de basis van de ukelele. Binnen twee uur spelen we met elkaar een (leuk) nummer, ook als je nog nooit eerder een instrument hebt vastgehouden. Tijdens de workshop speel je op de mooiste ukeleles en kun je afwisselen tussen een sopraan, concert of tenor ukelele om uit te vinden wat je het lekkerst vindt spelen. Na afloop is de kans groot dat je je uke niet meer wil loslaten!

Facebook evenement van Uked:

Let op, deze workshop is niet bij uked.nl te boeken, maar boek je rechtstreeks bij Sandra van De Werkbank zelf: Kerkstraat 2, 2871 EG Schoonhoven

“Nog deze zomer speel jij ukelele! Dat begint allemaal bij een inspirerende workshop op een hele leuke plek: De Werkbank te Schoonhoven.

Leer ukelele spelen. In deze workshop leer je de basis op de uke en binnen twee uur spelen we met elkaar een leuk nummer, ook als je nog nooit eerder een instrument hebt vastgehouden.

Je hoeft je niet voor te bereiden, je hoeft nog helemaal niks te kunnen en je hoeft ook geen ukelele mee te nemen. Daar zorgen wij voor en we helpen je van het allerbeginste op weg zodat je na twee uur de basis van de uke beheerst, een nummer speelt en zelf verder kunt oefenen als je dat zou willen.

We zitten op een afgesloten plek, dus alle ruimte om ook fouten te mogen maken. Ben je na afloop uked, en die kans is groot, dan kun je bij ons ook een uke kopen. Pinapparaat aanwezig.

Waar: De Werkbank, Kerkstraat 2, 2871 EG Schoonhoven

Prijs: € 39,- p.p. (koffie/thee incl.)

We richten ons met name op volwassenen, maar kinderen vanaf 12 jaar zijn, mits super gemotiveerd en onder begeleiding volwassene van harte welkom.

Mail ons gerust op info@uked.nl als je vragen hebt, die beantwoorden we graag.

 

Een plaatsje reserveren kan via dewerkbank.schoonhoven@gmail.com

De workshop is op zondag 10 september in Schoonhoven*. Na afloop kun je die dag nog genieten van de koopzondag en het nieuwe evenement Shop in the Park bezoeken.

 

* deze workshop is volgeboekt, kijk in de agenda of er andere dagen zijn ingepland.

 

uked reason53

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s