Workshop Chunks

Een leuke workshop door Margreet Zijderlaan met een verrassend resultaat. Maak je eigen chunks: schuif, drukkers, of hangers.

Je maakt twee chunks met plaatjes uit tijdschriften, vellen met voorbeelden, postzegels, oude boeken of eigen foto’s*. Zie ook de voorbeelden.

De keuze is uit een brede armband voor twee schuifchunks, een sleutelhanger met twee drukkers of een ketting met één hanger + sleutelhanger met één drukker.

Heb je tijd over dan kun je tegen een kleine meerprijs extra chunks maken. *Wil je een foto gebruiken? Margreet legt in de bevestiging van de reservering uit hoe de voorbereiding daarvoor is.

data in de agenda
tijd 19.30 – 21.30 uur
kosten ca. € 25,- afhankelijk van de gekozen materialen bijv. 2 chunks en naar keuze een armband, sleutelhanger of ketting, koffie of thee met wat lekkers.

Margreet Zijderlaan is een creatieve duizendpoot en heeft met haar zus Elzelien de Ruiter verschillende workshops gegeven. Hun eigengemaakte producten verkopen ze op creatieve markten en fairs. Bekijk ook hun facebookpagina Made by Elze en Greet.

Een plaats reserveren? Stuur een berichtje naar De Werkbank.

armbanden chunkssleutelhanger chunks

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s