Workshop Paper Cut

Het maken van een paper cut heeft iets magisch… uit 1 vel papier tover je na deze workshop een fragiele en flinterdunne illustratie. De lijnen die je creëert met het snijden van papier zijn nooit hetzelfde en verrassend van vorm.

Tijdens deze exclusieve Workshop Paper Cut laat Loes je kennis maken met het snijden van papier en neemt ze je mee in haar fascinatie voor de vormen en patronen uit de natuur. Ze zal je het werk laten zien van een aantal hedendaagse paper cut artists en legt je de techniek van het papier snijden uit in een paar eenvoudige stappen. Je zult versteld staan van de fijnheid van het resultaat!

Voor deze workshop heb je geen tekenervaring nodig, het is voor beginners én gevorderden uitdagend! Ter inspiratie neemt Loes haar eigen collectie boeken mee.Je hoeft niets mee te nemen, niets op te ruimen en gaat naar huis met een eigen paper cut.
Deze exclusieve workshop kost € 52,50 en is natuurlijk inclusief materialen, iets lekkers, koffie, thee, etc.
zaterdag 23 april 2016 tijd 13.00 – 16.00 uur
Reserveren voor deze workshop kan door een e-mail te sturen naar dewerkbank.schoonhvoen@gmail.com
Biografie
Loes van Oosten is illustrator en vormgever met een liefde voor papier en inkt. Ze maakt voor haar illustraties gebruik van verschillende ambachtelijke technieken o.a. het snijden van papier, zeefdrukken, stempels, linoleumsneden en kroontjespen. Ze laat zich inspireren door het alledaagse, de natuur en de jaren ‘50, ze bestudeerd haar onderwerpen als een bioloog en vind het avontuur in het creëren van iets nieuws. Naast het maken van illustraties in opdracht, verkoopt ze haar werk in winkels en ateliers en geeft ze creatieve workshops waarbij ze haar kennis en enthousiasme voor ambachtelijke technieken deelt.

 

 

 

Een reactie op “Workshop Paper Cut

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s